VERZENDKOSTEN € 10,- OF GRATIS V.A. € 350,- OF >12 FLESSEN

Hoe te bestellen


Bestellen, afrekenen en bezorgen

Bestellen
Zoeken op categorie:

Als je de webshop aanklikt kom je op de pagina waar je direct kunt kiezen uit Champagnes of WIjn. Met het gemak om snel te wisselen, zie je hier verschillende categorieën, o.a. het Champagne- of Wijnhuis, druivensoort, flesvolume, prijs en nog veel meer.
Het kan zijn dat een product (tijdelijk) niet leverbaar is. Dit is voornamelijk het geval bij de grotere afwijkende fles volumes (o.a. magnum en groter). Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op m.b.t. de juiste levertijd.

Bezorgen
Bestellingen worden bezorgd door Flespakket.nl. Dit is een dienst die geleverd wordt door Post NL. Leveringen vinden plaats van Maandag t/m Zaterdag (dus niet op Zon- en feestdagen).

Je kunt je bestelling op een adres naar keuze laten afleveren. Verder kun je de bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen.

Verzend- en bezorg kosten
Voor iedere verzending betaal je € 10,- en is zichtbaar bij het afrekenen. Is je bestelling boven de €350,- of 12 flessen of meer, dan worden de verzend- en bezorgkosten niet in rekening gebracht. Dit gaat automatisch in de webshop.

Wij verzorgen de bestelling met meerdere artikelen in 1 verpakking.

Betalen

Betalen gaat gemakkelijk en betrouwbaar via iDEAL.

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen die beschikt over een Nederlandse bankpas en bekend is met elektronisch bankieren. Bij deze betaalmethode kunt je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent dus af in je bekende internet betaalomgeving, gebruikmakend van de beveiligingsmethodes van de bank.

Levertijd

Vandaag besteld, overmorgen in huis. Mocht het product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met je op over de levertijd. Uiteraard gelden er dan andere levertijden.

Zelf ophalen

Wil je de bezorgkosten uitsparen, dan is zelf ophalen ook mogelijk, echter alleen op afspraak;

Per mail: info@deleidsefles.nl
Telefonisch: 06-51952122

Retourneren

Zodra wij je bestelling onbeschadigd hebben ontvangen op ons retouradres, wordt het betaalde bedrag teruggestort. Geopende of beschadigde flessen worden niet verrekend.

Je kunt je artikel binnen 14 dagen na aankoop in een paar eenvoudige stappen retourneren:
– Stuur een mail met reden en toelichting waarom je de aankoop wilt retourneren naar info@deleidsefles.nl.
– Wacht met versturen op de bevestigings- e-mail van De Leidse Fles.
– Verstuur het pakket, met pakbon en kopie van de factuur in onbeschadigde originele verpakking terug. Is de originele verpakking beschadigd, zorg dan voor een veilige degelijke verpakking. Zorg dat het product ongeopend en onbeschadigd is en aankomt bij De Leidse Fles.
Laat De Leidse Fles weten dat het pakket verstuurd is. Bewaar de verzend documenten totdat u bericht krijgt dat de retourzending goed ontvangen is.

Zodra De Leidse Fles de retourzending ontvangen en verwerkt heeft, ontvang je een e-mail. De e-mail geeft aan wanneer je de terugbetaling of vervangend artikel ontvangt.

Vragen over de producten

Bij de Leidse Fles vind je de uitgebreide product informatie op de site. Vragen omtrent de juiste drink temperatuur, beschrijving van de kleur, geur en proefnotities als ook internationale waardering voor de Champagnes & Wijnen van De Leidse Fles worden hierin beantwoord.

Onbeantwoorde vragen

E-mail
Heb je een vraag waarop je op de site het antwoord niet hebt kunnen vinden, stuur dan een e-mail naar de klantenservice van De Leidse Fles; info@deleidsefles.nl. Geef hierin duidelijk aan wat je vraag is.

Betreft het een klacht, vermeld dan het factuur nummer en het product.

Telefoon
De Klantenservice van de Leidse Fles is Maandag tot en met Zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 tot 21.00. Het telefoonnummer is 06-51952122.
Een SMS bericht of what’s app sturen mag natuurlijk ook. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Postadres
Het adres voor een retourzending is:
De Leidse Fles
Rijndijk 140E
2394 AL Hazerswoude Rijndijk

Bedrijfsgegevens:
IBAN: NL06 RABO 0301278261
KvK-nummer: 62290770
Import vergunning: NL 0074008186
BTW-identificatienummer: NL854748647B01

Staat uw vraag er niet bij?