VERZENDKOSTEN € 10,- OF GRATIS V.A. € 350,- OF >12 FLESSEN

J.M. Gobillard et Fils

fam-Troulliard

Champagnehuis J.M. Gobillard et Fils

Gevestigd in Hautvillers op 5 km afstand van Epernay, in het hart van de Champagnestreek. Hautvillers is een prachtig dorpje omringd door wijngaarden, met zijn abdij waar de grote keldermeester Dom Pérignon rond 1681 de eerste champagneparels deed fonkelen. Het graf van Dom Pérignon is ook in het kerkje aldaar te bezoeken. Dankzij deze benedictijnse monnik is Hautvillers het meest bekende dorp van de hele champagnestreek geworden. “De geboorteplaats van de Champagne”

Gervais Gobillard besluit in 1933 de overstap te maken naar de wijnbouw en volgt hiermee zijn passie om wijnboer te worden. Dit draagt hij over aan zijn zoon Jean-Marie en de Champagne J.M. Gobillard is geboren. Jean-Marie komt veel te vroeg door een tragisch ongeval te overlijden. Vanaf dit moment wordt het Champagnehuis geleidt door de vier kinderen van Jean-Marie; Thierry, Philippe, Jean-Francois en Sandrine.

J.M. Gobillard

Het “grootste” Champagnehuis dat De Leidse Fles voert, met een jaarlijkse omzet van 1.500.000 flessen. Meer dan de helft hiervan wordt geëxporteerd, naar voornamelijk de Amerikaanse en Aziatische markt.

Bij de Cuvée Prestige (Rosé) Millésimée en de Privilége des Moines zijn de sleutels van Hautvillers en Leiden mooi vormgegeven in de fles. Bij De Leidse Fles wijnimport spreken we dan ook van een Leidse Bubbel!