VERZENDKOSTEN € 10,- OF GRATIS V.A. € 350,- OF >12 FLESSEN

OVER

De Leidse Fles

Champagne- en Wijnimport

De Leidse Fles levert buitengewoon smaakvolle Champagnes en Wijnen van veelal kleine, zelfstandige huizen. Deze huizen zijn vaak al decennia lang in handen van families en dragen hierdoor vaak de familienaam.

De Leidse Fles

Champagne & wijnimport

Trots, passie en liefde voor het product en de streek, in combinatie met een doorgaans jarenlange ervaring in het maken van wijn, zijn essentiële elementen voor het produceren van hoge kwaliteit Champagnes en Wijnen. Deze vaak zelfs excellente kwaliteit is veelal lekkerder dan de meeste Champagnes en Wijnen van de bekende grote merken die je in Nederland kunt kopen. Verder zijn deze Champagnes en Wijnen heel aangenaam geprijsd doordat deze huizen geen kapitalen uitgeven aan marketing en overhead.

De Leidse Fles is ontstaan vanuit een vriendengroep die elkaar zo’n 25 jaar geleden op het voetbalveld tegenkwam. Meerdere kampioenschappen werden gevierd met Bubbels.

Na een eerste kennismaking met Appellation d’Origine Contrôlée (AOC) Champagne en een aantal bezoeken aan grote en kleine Champagnehuizen is bij ons (Fred Pet en Richard Onstenk) het enthousiasme en de hartstocht voor deze “Koninklijke” wijn geboren.

Tijdens een van de vele bezoeken aan de Champagnestreek is De Leidse Fles opnieuw uitgevonden en later uitgebreid met mooie Wijnhuizen.

De Leidse Fles

…in Leiden uitgevonden

LeidseFles

De Leidse fles werd in 1746 in Leiden reeds uitgevonden door Pieter van Musschenbroeck, professor natuurkunde aan de universiteit van Leiden. Deze Leidse fles is het eerste type condensator, een methode om elektrische lading (hierbij ontstaan bubbels) op te slaan in water. De Leidse Fles is te bezichtigen in Museum Boerhaave te Leiden.

Als echte Leidenaren hebben wij ons ten doel gesteld middels De Leidse Fles Champagne- en Wijnimport, Champagne te promoten in Nederland en de bubbels “opnieuw” te laten bruisen in de Leidse regio! Tevens willen wij Wijnen met een verhaal onder de aandacht brengen.

Relaties

a-design

Reclame- ontwerpbureau in Sassenheim.

B&O Brussee

Mediasystemen in Rijnsburg.

Jibes

Specialist in data related issues in Houten.