VERZENDKOSTEN € 10,- OF GRATIS V.A. € 350,- OF >12 FLESSEN

Trouillard

Trouillard

Oorsprong

Meer dan een historisch verhaal, een Mythe..

Champagne Trouillard is één van de oudste champagnehuizen aangezien het werd opgericht in 1896 door de buitengewone wil van één man: Lucien Trouillard.

Op de zeer jonge leeftijd van 17 jaar verwerft hij de grondbeginselen van het ambacht bij een Champagnehuis gelegen in Pierry. Parallel hieraan produceerde Lucien Trouillard een eerste oplage van 1500 flessen; Dat was voor 1896 een prestatie van wereldformaat.

 

Het is 1919, net na de oorlog, als Lucien Trouillard verantwoordelijk wordt voor de handel, verkoop en distributie van het bedrijf ‘De Sparnacian Wijn’. Uiteindelijk bereikt dat huis een oplage van 50.000 flessen

Lucien Trouillard wijdde zijn leven aan arbeid en expertise zodat “zijn huis” uitblinkt in finesse en elegantie. De generaties die volgden hebben altijd deze waarden en familietradities bewaard en bewaakt.

In 2006 besluit het Champagnehuis Trouillard, dat altijd streeft naar het hoogst haalbare, samenwerking aan te gaan met een gerenommeerde (Champagne)familie met dezelfde kwalitatieve tradities gelegen in Hautvillers om het grote avontuur van Lucien Trouillard voort te zetten.

Het Champagnehuis Trouillard blijft evolueren en is;

– Aanwezig in veel landen
– Erkend door de pers
– Gewaardeerd door kenners en liefhebbers
– Synoniem voor feestelijkheid en vrolijkheid

Dat is waar alle elegantie en finesse van een groot merk…

Lucien Trouillard zou trots zijn!

De Leidse Fles is trots dit oeroude Champagnehuis te kunnen aanbieden.

Trouillard meer dan een Champagne, een uitzondering..!!